Sagt och tyckt om Fingerprint – the story

Storytel-lyssnarnas betyg
3,8 av 5 stjärnor (baserat på 478 betyg)

Johannes Nesser, Journalisten
”För den som vill förstå händelserna och bakgrunden i bolaget är Fingerprint – the story en spännande och initierad ingång, som ihärdigt attackerats av bolagets företrädare.”

Viggo Cavling, Breakit
”Tyvärr innebär Carlströms frånvaro att boken om Fingerprint blir helt meningslös. Istället för komma under huven på bolaget får jag veta vad några av Fingerprints aktieägare, många har blivit osannolikt rika på kuppen, tycker och tänker. Deras åsikter är ungefär lika nyanserade som Black Armys om AIK. Få saker är så dåligt för omdömet som att älska ett fotbollslag eller ett börsbolag.

Sedan jag började skriva krönikor här på Breakit har jag läst en mängd böcker om kända teknikföretag och digitala entreprenörer. Det blir ofta devota skildringar och husbondens röst, men jag måste säga att jag föredrar det framför den näsvisa tonen i boken om Fingerprint. För även om aktiekursens gladaste dagar är över så har Fingerprint gjort en fantastisk resa.”

Johan Carlström, Twitter
”Den sanna historien med tillgång till de ’rätta källorna’ kommer senare i höst – välj vilken du orkar läsa!”

”…den [ÄR] varken sanktionerad av bolaget eller mig. Försök till kapitalisering på andras framgång/ GAM journalistik!”

Borås tidning
”Det går knappt en dag utan nya rapporter om Fingerprint. Stora börsuppgångar, mångmiljonbelopp till aktieägarna och så polisutredningar ovanpå det – den som vill veta allt om skandalomsusade bolaget lär ha mycket att hämta i Karolina Palutko Macéus och Per Agermans nyutkomna bok.”